Fietsmaatjes Heusden

 

Sinds voorjaar 2019 kent Heusden, als zeventiende landelijke en als eerste Noord-Brabantse organisatie, de Stichting Fietsmaatjes Heusden. Deze stichting stelt zich ten doel het mogelijk maken dat mensen, die niet meer zelfstandig kunnen of willen fietsen, samen kunnen fietsen met een fietsmaatje op een veilige duofiets met comfortabele elektrische trapondersteuning. Inmiddels zijn twee duofietsen aangeschaft, welk gestationeerd zijn in Drunen en Vlijmen. Ook zijn de eerste ritjes naar volle tevredenheid gereden.

Voor meer informatie www.fietsmaatjesheusden.nl.

 

Fietsmaatjes Heusden zoekt vrijwilligers

Bent u nog actief, heeft u tijd, wilt u anderen behulpzaam zijn, wilt u graag fietsen …. Neem dan plaats op een van de duofietsen en zet u in voor uw medemens.

Bent u zo iemand? Aarzel dan niet en meld u aan via (ook voor informatie): https://www.fietsmaatjesheusden.nl/inschrijven/  Op hetzelfde adres kunt u ook eventuele gasten aanmelden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wilt u meer weten?

Kijk dan op de site van Fietsmaatjes Heusden: www.fietsmaatjesheusden.nl of lees wat hieronder staat.

Sinds dit voor jaar kent Heusden, als zeventiende landelijke en als eerste Noord-Brabantse organisatie, de Stichting Fietsmaatjes Heusden. Deze stichting stelt zich ten doel het mogelijk maken dat mensen, die niet meer zelfstandig kunnen of willen fietsen, samen kunnen fietsen met een fietsmaatje op een veilige duofiets met comfortabele elektrische trapondersteuning. Inmiddels zijn twee duofietsen aangeschaft, welk gestationeerd zijn in Drunen en Vlijmen. Ook zijn de eerste ritjes naar voller tevredenheid gereden. We hebben dus twee schitterende fietsen (volgend jaar drie) en die willen we graag inzetten. Maar …. We zoeken maatjes, vrijwilligers, die zich in willen zetten voor gasten. Bent u zo iemand? Aarzel dan niet en meld u aan via (ook voor informatie): https://www.fietsmaatjesheusden.nl/inschrijven/  Op hetzelfde adres kunt u ook eventuele gasten aanmelden. Wij horen graag van u.