10 juni 2024

Informatiebijeenkomst Bijeen

Op 25 juni a.s. organiseren wij samen met Bijeen een informatiebijeenkomst voor de oudere inwoners van Drunen. 
Als je ouder wordt wil je graag zo lang mogelijk zelfstandig zijn, helaas komen er bij dat ouder worden soms ook wat gebreken bij zoals: minder contacten waardoor je behoefte hebt aan een praatje, je bent minder mobiel, de zorg voor je partner kan erg belastend zijn, formulieren zijn moeilijk in te vullen, etc.
Bijeen kan u bij al deze zaken ondersteunen en vertelt u daar in deze bijeenkomst meer over. Want: Met enige hulp bij wat u zelf niet meer kunt wordt het mogelijk gemakkelijker voor u om het zelfstandig wonen fijner en haalbaarder te laten zijn.
Kom dus met uw vragen naar deze bijeenkomst. De medewerkers van Bijeen leggen uit waar u moet zijn voor het vinden van een oplossing voor uw specifieke hulpvragen. Mogelijk is daar dan op een later tijdstip een persoonlijk gesprek voor nodig.
U bent van harte welkom op 25 juni om 10.00 uur in de Utopiazaal van De Voorste Venne, De kosten voor deze bijeenkomst bedragen € 5,00 per persoon inclusief een kopje koffie.
Aanmelden voor deze bijeenkomst is noodzakelijk en kan per mail naar welzijn@seniorensocieteitdrunen.nl  of telefonisch bij Petra Kuijpers 06 83079058.
Mocht U door verminderde mobiliteit niet in staat zijn te komen laat het ons weten dan kijken wij samen hoe we het kunnen oplossen.