12 november 2023

Kerstviering 16 december

Kerstviering op 16 december

En meteen na de dagtocht naar de Kerstmarkt gaan we met elkaar al

genieten van de Kerstviering. Dat gaan we dit jaar ook anders doen

dan gebruikelijk! We gaan deze keer voor één gezamenlijke Kerstviering die begint om 16.00 u en eindigt om 20.00 u. en plaatsvindt bij “De Remise” .

Tussen de vaste Kerscoespraken van onze voorzicer en natuurlijk dominee of kapelaan wordt u muzikaal onderhouden door Troubadour “Gewoon André” die een keur aan kerstliedjes ten gehore zal brengen en gezellig bij u aan tafel komt zingen. Dat wordt genieten.

Wat de inwendige mens betreG: we begroeten u met een kopje koffie/thee en iets lekkers en natuurlijk ontbreekt ook een drankje niet. Maar dat is niet alles. We laten u natuurlijk niet met een lege maag naar huis gaan want vanaf half zes wordt er een heerlijke kop heldere paddenstoelensoep met stokbrood geserveerd. Hierna volgt een feestelijk pasteitje en we sluiten af met natuurlijk een Kerscoetje van bavarois met ijs.

Terugblik Dagtocht Veluwemeer en Palingrokerij

En oh ja…. bij binnenkomst ontvangt u een graAs lot waarmee u kans maakt op een mooie prijs Ajdens de loterij die we tussendoor ook houden.

We hopen dat dit geheel nieuwe programma u aanspreekt en u in grote getale aanwezig bent (hoewel 150 deelnemers wel het maximum beschikbare plaatsen is).

De kosten voor deze viering bedragen € 25,- p.p. (natuurlijk wel hoger dan u de afgelopen jaren gewend was voor de Kerstviering maar dat begrijpt u vast wel nu er een maalAjd inbegrepen is.)

Vul het aanmeldstrookje dus snel in!

Voor wie: Wanneer: Hoe laat: Waar:

alleen leden
zaterdag 16 december
van 16.00 u – 20.00 u Café/Partycentrum De Remise