12 november 2023

Bezoek Kerstmarkt Orchideeënhoeve

Naar de KERSTMARKT in de Orchideeënhoeve op 13 december.

Evenals vorig jaar gaan we ook nu weer naar een kerstmarkt.

Orchideënhoeve zult u zeggen: “daar zijn we al geweest!” Dat klopt, maar…………. een Orchideeënhoeve in Kerstsfeer hebt u vast nog nooit gezien! Want: op 13 december staat alles in het teken van kerst bij de Orchideeënhoeve, Het Magische spektakel gaat weer los …De

temperatuur begint te dalen, de verwarming gaat voorzichAg weer aan en de

dagen worden weer korter. Buiten is het donker en dan is het binnen met de kaarsjes en de kachel weer extra gezellig. Begint het bij u ook weer te kriebelen ? Nog eventjes en dan is het weer Kerst.

Waar Kerst pas echt tot leven komt is bij de Orchideeën Hoeve in Lucelgeest.

Met een stap in “Winterdroom” ben je de wereld om je heen vergeten, winterse dromen komen tot leven in een sprookjesachAg decor van talloze bloemen,

planten en dieren. Duizenden twinkelende lichtjes, een gezellige kerstmarkt en idyllische decors toveren het park om tot een internaAonaal winterspektakel.

DIT MAG U NIET MISSEN.

De lunch doen we niet gezamenlijk maar kan iedereen naar eigen wens en zelf te kiezen AjdsAp invullen bijvoorbeeld in Bistro ‘De Sakura’ waar u onder een wolk van honderden bloemen even op adem kunt komen, gezellig bijkletsen of helemaal wegdromen en genieten van de live muziek. Na het ajalen van een vers belegd broodje of een snack bij bistro ‘De Sakura’, gelegen midden in de ‘Zwevende’ Bloementuin, heb je weer volop energie om je tropische reis te vervolgen. Op de kerstmarkt ontbreken natuurlijk ook de winterse lekkernijen niet op het horecaplein bij de Kerstmarkt genieten van een kop heerlijke erwtensoep of een glaasje glühwijn.

KORTOM EEN DAG OM NOOIT TE VERGETEN

Vertrek vanaf het Anton Pieckplein om 08.30 u.
Rond de klok van 16.00 uur vertrekken we weer richAng Brabant, waar we in Houten, bij restaurant de Engel, deze bijzondere dagtocht afsluiten met een diner.

Dagtocht is incl.:
2 x koffie met gebak en diner (consumpAes bij diner voor eigen rekening)
Prijs p.p. € 70,- niet-leden € 75,-