19 februari 2023

Nieuwsbrief maart 2023

De nieuwsbrief van de maand maart wordt komende week bij u in de bus gegooid. U kunt hem ook hier ook al lezen.

We feliciteerden de oudste inwoonster van Drunen mevrouw Vissers, lid van onze vereniging, met haar 104e verjaardag

Er staat weer veel op het programma, zo is er de jaarvergadering op 14 maart a.s. in De Voorste Venne waarop wij natuurlijk graag zo veel mogelijk leden begroeten. Op 8 maart is er een workshop “Samenwerking aan Veiligheid” waarbij het voorkomen van brand en het ontdekken en vluchten centraal staan. Op 30 maart gaan we naar het Textielmuseum.

En u leest daarin ook dat onze bijeenkomsten voortaan gehouden zullen worden in De Voorste Venne en we D partycentrum Remise hartelijk bedanken voor de fijne samenwerking in de afgelopen jaren.  Kortom genoeg te lezen en u op te verheugen.