27 november 2022

Afsluiting 60-jarig jubileum

Op donderdag 24 november vierden we met ruim 170 leden de afsluiting van ons 60 jarige bestaan. Helaas waren er zoveel aanmeldingen dat we een klein aantal van onze leden moesten teleurstellen. Dat vonden wij heel jammer maar er konden helaas niet meer mensen in de zaal. We hopen dat diegene die hierdoor niet aanwezig konden zijn begrijpen dat er helaas geen andere mogelijkheid was.

Na een uitgebreid openingswoord door voorzitter Theo Van Bladel waarin hij weer enkele memorabele feiten benoemde was het tijd voor een optreden van de band Tripple X. Deze band speelde heerlijke muziek die er voor zorgde dat er al snel menig beentje van de vloer ging! In de pauze en na afloop van het optreden van de band was er tijd voor een uitgebreide loterij waarvan de prijzen door Drunense winkeliers belangeloos ter beschikking waren gesteld. Ook werden er doorlopend foto’s getoond van de viering begin mei. Deze zijn overigens ook hier terug te zien.

Velen gingen naar huis met een fijne prijs (-je). Natuurlijk was er koffie / thee met gebak, een drankje en een hapje. Al met al een fijne en gezellige afsluiting van het 60-jarig bestaan. Foto’s van deze gezellige middag vind u hier.