15 maart 2023

Algemene Ledenvergadering

Op dinsdag 14 maart 2023 hielden we onze Algemene Ledenvergadering. Vanaf nu is onze thuishaven Cultureel Centrum De Voorste Venne. We mochten ruim 150 leden begroeten in de Vennezaal. De vaste agendapunten werden zonder problemen afgehandeld en het was al snel tijd voor het afscheid nemen van mevrouw Ria de Folter, die 9 jaar lang. zo’n beetje het gezicht van KBO Drunen was. Het laatste jaar als Duo voorzitter met Theo van Bladel die nu in zijn eentje de voorzitterstaak zal voortzetten. Er waren veel lovende woorden van Theo en van Ankie van Agtmaal, onze secretaris. Uiteraard ontving Ria een mooi afscheidscadeau en bloemen. Namens KBO Brabant was de heer Maas aanwezig die na een speech met ook weer veel lovende woorden Ria een witgouden Bondsspeld opspeldde.

Na het officiële gedeelte was er tijd voor een gezellig samenzijn met een optreden van het Havenkoor Vissershang uit Hank. Rond de klok van half vijf bedankte Theo van Bladel eenieder voor zijn/haar aanwezigheid en ging men tevreden huiswaarts.